Saturday, July 19, 2008

Oatmeal's Day and Tag

Reading Fitri's blog entry about scones, gave me idea to use up my half-pack oatmeal. After googling for some oatmeal recipe idea, finally, I found two. The first one is for cookie and the other one is for scone.

So finally I made scones with raisin. Taste was very good and quickly, the cookies were finished by my hungry army soldier.


DSC_0001BS

+/-




DSC_0022BS



By the way, I've got tagged from Dita of Yummy and Dwiana of My Adventure of Cooking Diary (thanks gilrs :D), to show my best 10 foodie picture. Ehmmm...I don't think that my picture is the best but I would picked 10 of them which are my favorite.

Photography has become more than a hobby, it is a way to reflect and release my stressfull life in foreign country. You can imagine living in a country where you speak little of the local language. It is like living in prison. So photography and blogging can outreach far wider world, where many people may understand my language.

I met, blogger from many country most of them are Indonesian and we have same hobby, photography. Well...from them I learned how to take photos. Thanks...


taggedpic


Ok...to rolling this tag, I would like to pass it to my friends :
1. Ira
2. Ayin
3. Rita
4. Anne
5. Nana

DSC_0009BS


Enjoy Girls :D

16 comments:

Bunda Nadine said...

mbak foto2mu selalu membuatku terkagum2 ... :).

A.G said...

wah kena tag.. aku mlau potoku jelek-2 kok :D
yo wes nanti tak cari poto yg bagus :)

sefa said...

kena tag juga ya Els dari Dwi :))
aku juga...tp belum ngerjain, masih males :D

Dwiana P said...

Shey, bungkus sini oatmealnya qiqiiiqi. makanan bergizi gw gk nolak deh.
thank udah ngerjain prnya neng. Gw salah sat penggemar foto2 lo nih.

Nana said...

wuaaa...kena tag diriku..hiks. Ntar ya say tak kerjain PR nya :-D

MiNDY said...

Jadi pengen nyoba juga kukis pake oatmeal

Elsye said...

to yuli : thankss :D jadi tersanjung

to ayin : wees fotomu bagus2 gitu kok jeng :D ayoo ayooo

to safa : yoi say, qiqiqiiq dari dita udah lama b anget, makanya langsung gue kerjain :D

to dwi : sengkiyuuu juga say..:D, sini lo ambil sendiri kukisnya :D

to nana : kena juga Na...qiiqiqiq

to mindy : tukeran say ama kukis loe ;P

Simplicity said...

sye, kalo scone itu bisa disimpen nga?

Sheila said...

qiqiqi...kena tag juga, Say? Gue dapet tag ini dari Mbak Rita Bellnad, tapi sampe sekarang belom dikerjain :(. Kayaknya pengen ngerjain yg ini aja deh. Daripada blog gue gak diapdet2 :D.
El, gue suka banget sama foto tangan yg pegang buncis. Kuereen!

Elsye said...

to foni : bisa disimpen say..:D, gue juga udah nyimpen :D

to sheila : yuhuuu sheilll iya apdet dong blog loe gue dah lama ga liat postingan loe nih *fans setia* ...btw thankss :D

busylittlebee said...

thank for you Tag els
hugs
panduannya juga berharga buat aku yg o'on habis, he he

Fitri said...

Elsye..klo yang aku punya itu jadi mirip roti tapi lebih renyah gitu say, kmarenan aku bikin lagi tapi cuma di gulung2 keq bola gitu trus di pres pake tangan..nyoba klo ga pake loyang..ternyata jadi juga koq say. Memang aku bilang sih ga kayak roti lazimnya, tapi lebih crunchy.. :-) maaf klo ga berkenan..

Fitri said...

oya.. itu liat koleksi foto nya emang keren.. berbakat gitu lo bu.. :-)

Elsye said...

to ira : kekekek sippp raaa....ga usah buru2 kok :P

to fitri : yoi say, gue aja nih yang once...qiqiqiqi, baru pertama kali bikin scone ngiler liat postingan loe :P...sengkiiyuuu ya makkk

Mochachocolata Rita said...

waduh...daku minder kalo soal famer foto...abis foto2ku zelex seh T_T...coba tak cari2 ada yg decent engga yaaa hiks hiks

Andrie Anne said...

Hehehhe sip bu, makasi tagnya..foto2nya keren2 euy...